Europa > Engeland > Liverpool > PREMIER SUITES Liverpool

Informatie over PREMIER SUITES Liverpool

Welkom op onze site PREMIER SUITES Liverpool op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object PREMIER SUITES Liverpool, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object PREMIER SUITES Liverpool, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor PREMIER SUITES Liverpool.

  • PREMIER SUITES Liverpool

PREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - PensioenenPREMIER SUITES Liverpool Liverpool - Pensionhotel - Pensioenen
Naam:  PREMIER SUITES Liverpool
Straat:  7 Hatton Garden
Stad:  L3 2FE Liverpool
Staat:  Engeland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
64 €
£59
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Deze appartementen hebben een stijlvolle inrichting en bieden privéparkeergelegenheid en uitzicht op de stad. PREMIER SUITES Liverpool ligt op slechts 10 minuten lopen van het winkelcentrum Liverpool ONE. Het PREMIER SUITES Liverpool ligt in de wijk Garden Quarter van Liverpool, op slechts 20 minuten lopen van de beroemde Albert Dock. Lime Street Station en de Cavern Club vindt u op 10 minuten loopafstand. Elk ruime appartement beschikt over een woonruimte met een flatscreen-tv en een bureau. WiFi is overal beschikbaar, en alle appartementen hebben een luxe badkamer met gratis toiletartikelen. De keukens zijn uitgerust met een oven, een magnetron en een koelkast, en er zijn ook een eethoek en wasfaciliteiten. De gasten ontvangen een welkomstpakket met thee/koffie, koekjes, melk en suiker.


Belangrijke informatie

Na bevestiging van uw reservering stuurt PREMIER SUITES Liverpool u de standaardvoorwaarden en andere belangrijke informatie over uw verblijf. Mocht u deze informatie niet binnen 24 uur na de reservering hebben ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met het PREMIER SUITES Liverpool. De contactgegevens vindt u in uw reserveringsbevestiging. Reserveringen voor 5 of meer kamers worden beschouwd als groepsreserveringen. Voor deze reserveringen betaalt u bij het reserveren een aanbetaling van 50%. Als u voor dezelfde dag een reservering maakt, dient u tijdens het reserveren het volledige bedrag te betalen. Bij aankomst dient u een borg van GBP 250 te betalen voor eventuele bijkomende kosten. Deze borg wordt bij het uitchecken volledig gerestitueerd, mits er bij controle van de accommodatie geen schade wordt geconstateerd. Als u op de dag van aankomst reserveert, kan de borg alleen met een betaalkaart of creditcard worden betaald en is een geldig identiteitsbewijs met pasfoto op naam van de kaarthouder vereist. Bij het inchecken is ook een geldig identiteitsbewijs met pasfoto vereist, zoals een rijbewijs of een paspoort. U mag uw appartement in geen geval onderverhuren. Als u zich niet aan deze regel houdt, wordt u uit het appartement gezet. Openingstijden van de receptie: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Laat PREMIER SUITES Liverpool van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging. Houd er rekening mee dat het volledige bedrag van de reservering voor aankomst voldaan dient te worden. Premier Apartments zal een bevestiging sturen met gedetailleerde betalingsinformatie. Na volledige betaling zullen de gegevens van de accommodatie, zoals het adres en het afhaalpunt voor de sleutel, naar u worden gemaild.

 
 
facebook g+ twitter