Azië > Koeweit > Kuwait > JW Marriott Hotel Kuwait

Informatie over JW Marriott Hotel Kuwait

Welkom op onze site JW Marriott Hotel Kuwait op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object JW Marriott Hotel Kuwait, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object JW Marriott Hotel Kuwait, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor JW Marriott Hotel Kuwait.

  • JW Marriott Hotel Kuwait

JW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - HotelsJW Marriott Hotel Kuwait Kuwait - Pensionhotel - Hotels
Naam:  JW Marriott Hotel Kuwait
Straat:  Al Shuhada Street
Stad:  Kuwait
Staat:  Koeweit
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
80 دينار
211 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrudanofitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het JW Marriott Hotel in het hart van de stad Koeweit is verbonden met het luxe winkelcentrum Salhia en ligt op loopafstand van veel van de uitstekende commerciële en zakelijke centra van de stad. Gasten kunnen in het JW Marriott Hotel genieten van een 5-sterrenluxe. Er worden ruime kamers en suites aangeboden met een schitterende inrichting, diverse moderne voorzieningen en luxe badkamers. Er is een keuze uit 5 restaurants in het hotel, waar gasten van een scala aan internationale gerechten kunnen genieten. De Terrace Grill van het hotel is beroemd om haar vlees- en visgerechten, maar gasten kunnen ook van de uitgebreide buffetten en à-la-cartemenu's kiezen in La Brasserie van het hotel. Er zijn ook tal van eetgelegenheden beschikbaar in het aangrenzende winkelcentrum Salhia. Het JW Marriott Kuwait heeft een eigen Elite Health Club. Gasten kunnen gebruikmaken van het prachtige binnenzwembad en de hot tub of trainen in de fitnessruimte van het hotel. Gasten die langer in het hotel verblijven, profiteren van de speciale aanbiedingen van het hotel, zoals voordelige tarieven voor een verblijf van 21 achtereenvolgende nachten of langer, en extra voordelen en korting op eten, drinken en de wasservice. Het JW Marriott Hotel ligt op een paar minuten afstand van de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de torens van Koeweit.


Belangrijke informatie

Tegen betaling kan het hotel gratis vervoer regelen van en naar de internationale luchthaven van Kuweit. Let op: u wordt verzocht 24 uur voor aankomst per e-mail contact op te nemen met het hotel om het vervoer te regelen. Voor sommige nationaliteiten geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort gestempeld kan worden. Het is raadzaam om voor vertrek de visumvereisten voor uw nationaliteit te controleren. Het hotel kan na reservering een visum voor u regelen. Als u van deze service gebruik wilt maken, dient u rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. De contactgegevens staan vermeld in de bevestigingsmail.

 
 
facebook g+ twitter