Azië > Oman > Salalah > Al Jabal Hotel

Informatie over Al Jabal Hotel

Welkom op onze site Al Jabal Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Al Jabal Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Al Jabal Hotel, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Al Jabal Hotel.

  • Al Jabal Hotel

Al Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsAl Jabal Hotel Salalah - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Al Jabal Hotel
Straat:  Sultan Qaboos Hospital Road
Stad:  211 Salalah
Staat:  Oman
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
19 ر.ع.
36 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrunofitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt op 6 km van luchthaven Salalah aan de straat Al Sultan Qaboos, slechts 200 meter van het ziekenhuis Sultan Qaboos. Het Al Jabal Hotel biedt een pendeldienst naar de luchthaven en gratis eigen parkeergelegenheid. De kamers van het Al Jabal Hotel zijn ruim. Ze zijn uitgerust met airconditioning, een kleine koelkast en een televisie. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Het hotel heeft een restaurant dat ontbijt, regionale en internationale gerechten serveert. Ook barbecuefaciliteiten, lunchpakketten en een 24-uursroomservice zijn beschikbaar. Gasten van het Al Jabal Hotel kunnen gebruikmaken van de wasservice en de stomerij. Er is ook een excursiebureau waar men u kan helpen met het huren van een auto en geld kan wisselen. Het centrum van Salalah en het Haffa-strand bevinden zich op 10 minuten rijden van het hotel.


Belangrijke informatie

Voor sommige nationaliteiten geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort zal worden gestempeld. Het is raadzaam om van tevoren de visumvereisten voor uw nationaliteit te controleren. Het hotel biedt een pendeldienst van en naar de luchthaven van Salalah. U wordt vriendelijk verzocht van tevoren contact op te nemen met het hotel als u van deze service gebruik wilt maken. De contactgegevens vindt u in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter