Australië > Australië > Coober Pedy > Mud Hut Motel

Informatie over Mud Hut Motel

Welkom op onze site Mud Hut Motel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Mud Hut Motel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Mud Hut Motel, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Mud Hut Motel.

  • Mud Hut Motel

Mud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - HotelsMud Hut Motel Coober Pedy - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Mud Hut Motel
Straat:  St Nicholas Street
Stad:  5723 Coober Pedy
Staat:  Australië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
$140
90 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Het Mud Hut Motel ligt op slechts 20 meter van het busstation en de hoofdstraat van Coober Pedy, en biedt gratis onbeperkt WiFi en comfortabele accommodatie met een flatscreen-tv met een ingebouwde mediaspeler. U kunt op verzoek ook genieten van gratis vervoer van/naar de luchthaven. Het Mud Hut Motel Coober Pedy ligt op 5 km van de luchthaven van Coober Pedy. Alle accommodaties van het Mud Hut Motel hebben airconditioning en bevinden zich op de begane grond. U kunt voor de deur parkeren. De kamers beschikken over een eigen badkamer, een koelkast en een bureau. De accommodatie heeft een wasserette en autoverhuur. De excursiebalie kan activiteiten in de omgeving organiseren, en verkoopt opalen die lokaal worden gedolven. Het restaurant van het Mud Hut is elke ochtend voor het ontbijt geopend. Gratis onbeperkt WiFi is beschikbaar in alle kamers, het restaurant en de receptie.


Belangrijke informatie

Er is gratis vervoer beschikbaar van en naar de luchthaven van Coober Pedy. U wordt verzocht het Mud Hut Motel van tevoren op de hoogte te stellen als u deze dienst wilt gebruiken, via de contactgegevens op de reserveringsbevestiging. Houd er rekening mee dat als de pendeldienst van het hotel niet van tevoren wordt geregeld, het hotel niet kan garanderen dat er vervoer mogelijk is. In dit geval kunnen er ook toeslagen van toepassing zijn. Er rijden geen taxi's in Cooper Pedy. Houd er rekening mee dat huisdieren alleen op verzoek zijn toegestaan, en dat deze niet ​​in de kamers mogen komen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het hotel. De contactgegevens vindt u in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter