Noord-Amerika > Puerto Rico > San Juan > Caribe Hilton

Informatie over Caribe Hilton

Welkom op onze site Caribe Hilton op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Caribe Hilton, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Caribe Hilton, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Caribe Hilton.

  • Caribe Hilton

Caribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - HotelsCaribe Hilton San Juan - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Caribe Hilton
Straat:  1 San Geronimo Street
Stad:  00901 San Juan
Staat:  Puerto Rico
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
185 €
$202
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit gezinsvriendelijke hotel ligt te midden van tropische tuinen van 7 hectare aan een eigen strand, heeft een zwembad aan de oceaan en beschikt over ruime accommodaties met gratis WiFi. In het Caribe Hilton kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in een van de 9 eigen restaurants of de dag beginnen met een verfrissende duik in het zwembad aan de oceaan. Er is ook een bar, waar cocktails worden geschonken. U kunt ontspannen met een massage in de full-service spa van het hotel of aan uw conditie werken in het ultramoderne fitnesscentrum. Vanaf uw balkon kunt u de zonsondergang bewonderen en het hotel biedt ook verlichte tennisbanen. Het Hilton Caribe ligt op een ideale locatie tussen San Juan en Condado, in de buurt van diverse bezienswaardigheden. U kunt een bezoek brengen aan het congrescentrum op 3 km afstand, een rondleiding volgen door de historische binnenstad van San Juan of de winkels, restaurants en musea van Condado verkennen.


Belangrijke informatie

Voor alle kamers is ook een tarief inclusief ontbijt beschikbaar. Als u een van deze tarieven reserveert, houdt er dan rekening mee dat het ontbijt voor slechts 2 personen inbegrepen is en het ontbijt voor eventuele extra personen apart in rekening gebracht wordt. Houd er rekening mee dat u boven op de prijs voor de accommodatie een dagelijks resorttoeslag dient te betalen. Deze is voor: - toegang tot de fitnessruimte en tennisbaan - parasols, de krant en bepaalde strandactiviteiten Deze toeslag komt boven op de vermelde prijs en is niet opgelegd door de overheid. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

 
 
facebook g+ twitter