> > > Chalets Cote Mer

Informatie over Chalets Cote Mer

Welkom op onze site Chalets Cote Mer op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Chalets Cote Mer, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Chalets Cote Mer, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Chalets Cote Mer.

  • Chalets Cote Mer

Chalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - HotelsChalets Cote Mer - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Chalets Cote Mer
Straat:  Baie Ste Anne
Stad:  Baie Sainte Anne
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
160 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Cote Mer heeft een buitenzwembad en een zonneterras met uitzicht op Baie Sainte Anne. Het biedt directe toegang tot de oceaan, waar u kunt gaan snorkelen. De ruime accommodatie ligt in tropische tuinen en beschikt over een balkon. Alle kamers en appartementen zijn voorzien van houten meubels en kleurrijk beddengoed. Sommige bieden een hemelbed, een houten plafond en uitzicht op de Indische Oceaan. Ze zijn allemaal uitgerust met een televisie en een koelkast. De appartementen hebben ook een kitchenette en een eethoek. Het grote restaurant aan het strand heeft een rieten dak en biedt een continentaal ontbijt en Creoolse en internationale gerechten voor het diner. Op verzoek zijn er lunchpakketten verkrijgbaar. Het Chalets Cote Mer kan een huurauto voor u regelen en het natuurreservaat Vallée de Mai, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, ligt op 5 minuten rijden. De accommodatie biedt gratis vervoer vanaf de op 500 meter afstand gelegen steiger Baie Sante Anne, waar de veerboten vanaf het eiland La Digue afmeren. De luchthaven Praslin ligt op 12 minuten rijden en er is gratis privéparkeergelegenheid.


Belangrijke informatie

Houdt u er rekening mee dat het hotel na het boeken contact opneemt met de gasten om de overschrijving voor de borg te regelen.

 
 
facebook g+ twitter