Azië > Oman > Salalah > Darbat Hotel

Informatie over Darbat Hotel

Welkom op onze site Darbat Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Darbat Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Darbat Hotel, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Darbat Hotel.

  • Darbat Hotel

Darbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - HotelsDarbat Hotel Salalah - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Darbat Hotel
Straat:  Dhofar Region
Stad:  211 Salalah
Staat:  Oman
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
15 ر.ع.
28 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitsvrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Het Darbat Hotel biedt kamers met airconditioning, een satelliet-tv en een eigen badkamer. Het heeft een 24-uursreceptie en een lift. Er is ook gratis privéparkeergelegenheid bij het hotel. De lichte kamers van het Darbat Hotel zijn voorzien van een minibar en een telefoon. U vindt tevens in iedere kamer een kleurrijke bedsprei en tegelvloeren. WiFi is tegen een toeslag beschikbaar in de lobby van het hotel. Het restaurant van het Darbat Hotel serveert Turkse gerechten. Er is ook roomservice beschikbaar. U kunt gebruikmaken van een bagageopslag en een kluisje bij de receptie. Het personeel kan vliegtickets voor u regelen, en er is tevens een wasservice.


Belangrijke informatie

Gasten van sommige nationaliteiten kunnen bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in hun paspoort gestempeld krijgen. Controleer voor vertrek de visumvereisten voor uw nationaliteit. Houdt u er rekening mee dat de creditcard zal worden gebruikt om de reservering te garanderen. Gasten dienen contant te betalen in het hotel.

 
 
facebook g+ twitter