Afrika > Senegal > Dakar > Novotel Dakar

Informatie over Novotel Dakar

Welkom op onze site Novotel Dakar op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Novotel Dakar, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Novotel Dakar, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Novotel Dakar.

  • Novotel Dakar

Novotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - HotelsNovotel Dakar Dakar - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Novotel Dakar
Straat:  Avenue Abdoulaye Fadiga
Stad:  18524 Dakar
Staat:  Senegal
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
89500 CFA
138 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Het Novotel Dakar bevindt zich in het centrum van Dakar en biedt uitzicht op de Atlantische Oceaan en het historische Goree Island. Het beschikt over een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een tennisbaan. De kamers van Novotel Dakar zijn modern ingericht. Ze zijn ruim en hebben een eigen badkamer en een televisie. Gasten hebben toegang tot gratis WiFi. Een ontbijtmenu is beschikbaar en het restaurant serveert regionale gerechten. Na het diner kunt u ontspannen met een drankje in de bar of in een van de stijlvolle lounges met airconditioning. Gasten die willen profiteren van de uitstekende ligging aan het strand, kunnen gebruikmaken van het eigen duikcentrum van het hotel. Het Novotel Dakar ligt op 5 minuten van het Plein van de Onafhankelijkheid en op 15 km van de luchthaven van Dakar. Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid.

 
 
facebook g+ twitter