Afrika > Senegal > Dakar > Hôtel Faidherbe

Informatie over Hôtel Faidherbe

Welkom op onze site Hôtel Faidherbe op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel Faidherbe, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel Faidherbe, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Hôtel Faidherbe.

  • Hôtel Faidherbe

Hôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - HotelsHôtel Faidherbe Dakar - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Hôtel Faidherbe
Straat:  Avenue Faidherbe x Raffenel
Stad:  16868 Dakar
Staat:  Senegal
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
42000 CFA
64 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitrurotrnlarzh

Korte Beschrijving

Hôtel Faidherbe ligt in het centrum van Dakar en is voorzien van airconditioning. Het heeft een privézwembad en een schaduwrijk terras in een tuin van 6000 m². Het ligt op slechts 850 meter van het Place de l'Independance. Elke ruime kamer is voorzien van een satelliet-tv, een kleedkamer en een warm decor. Sommige kamers hebben een flatscreen-tv, een eetkamer en een kitchenette. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hotel. In het restaurant van Hôtel Faidherbe worden zeevruchten en regionale specialiteiten geserveerd. U kunt dineren op het schaduwrijke terras naast het zwembad en genieten van een drankje in de bar. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd. Hôtel Faidherbe bevindt zich op 3 minuten van de grote moskee van Dakar en op 18 km van de internationale luchthaven van Dakar. Voor een toeslag is er een pendeldienst beschikbaar naar de luchthaven. Verder heeft het hotel een gratis privéparkeerplaats.


Belangrijke informatie

Voor een extra vergoeding kunt u laat uitchecken.

 
 
facebook g+ twitter