> > > Hotel Gasthof Stift

Informatie over Hotel Gasthof Stift

Welkom op onze site Hotel Gasthof Stift op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Gasthof Stift, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Gasthof Stift, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Hotel Gasthof Stift.

  • Hotel Gasthof Stift

Hotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - HotelsHotel Gasthof Stift - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Hotel Gasthof Stift
Straat:  Stiftsplatz 1
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het door een familie beheerde, rookvrije Hotel Gasthof Stift ligt op het eiland Lindau in het Bodenmeer, serveert Beierse gerechten en heeft een terras aan het historische marktplein. De vrolijke kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Hotel Gasthof Stift is gevestigd binnen de muren van een klooster en beschikt over ruime kamers met lichthouten meubels. De kamers zijn ingericht in zonnige kleuren en hebben bloemen als thema. Ze beschikken over een eigen badkamer met een föhn. Restaurant Alte Wache serveert regionale gerechten en u kunt ontspannen met een drankje in de biertuin. Er wordt ook een ontbijtbuffet verzorgd en u kunt ter plaatse halfpension aanvragen. Bij de receptie kunt u Segway-tochten over het eiland regelen. Hier is ook WiFi beschikbaar. Hotel Stift ligt op 200 meter van de haven van Lindau en op 400 meter van het treinstation van Lindau.


Belangrijke informatie

U dient bij aankomst te betalen. Als de receptie onbemand is, dient u naar het restaurant van het hotel te gaan om het personeel op de hoogte te brengen van uw aankomst. Houd er rekening mee dat inchecken na 22:00 uur niet mogelijk is. Dit rookvrije hotel behoudt zich het recht voor om gasten die roken een boete op te leggen. Houd er rekening mee dat er in het hotel geen lift is. Op de openbare parkeerplaatsen voor het hotel kunt u maximaal 1,5 uur parkeren. Er zijn openbare parkeerterreinen op slechts 100 en 300 meter afstand, waar u tussen 20:00 en 08:00 uur gratis kunt parkeren.

 
 
facebook g+ twitter