Azië > Koeweit > Kuwait > Le Jazz Hotel

Informatie over Le Jazz Hotel

Welkom op onze site Le Jazz Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Le Jazz Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en contact informatie voor het geselecteerde object Le Jazz Hotel, als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier voor Le Jazz Hotel.

  • Le Jazz Hotel

Le Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - HotelsLe Jazz Hotel Kuwait - Pensionhotel - Hotels
Naam:  Le Jazz Hotel
Straat:  Zarqua`a Al Yamama
Stad:  Kuwait
Staat:  Koeweit
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
27 دينار
74 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresitsvrufitrnlarzh

Korte Beschrijving

Le Jazz Hotel ligt op slechts 3 km van het themapark Al Sha'b. Het beschikt over gratis WiFi, een fitnessruimte en ruime kamers met een zithoek. Elke kamer in het Le Jazz Hotel is uitgerust met moderne meubels, houten vloeren en satelliet-tv. Ze hebben ook allemaal een eethoek. Het restaurant Artizana biedt een panoramisch uitzicht op Koeweit en elke dag een ontbijtbuffet. Er is een à-la-cartemenu met internationale specialiteiten voor de lunch en het diner. In het café en de shishahoek van het hotel kunnen gasten genieten van broodjes, huisgemaakte zoete deegwaren en koffie, alsook de traditionele shisha (waterpijp). Het personeel van de 24-uursreceptie kan u helpen met de autoverhuurservice van Le Jazz. Het hotel heeft ook een businesscentrum. De internationale luchthaven van Koeweit bereikt u in 15 minuten rijden.


Belangrijke informatie

Het hotel biedt gratis vervoer van en naar de internationale luchthaven van Koeweit. Houd er rekening mee dat Le Jazz Hotel geen reserveringen van ongehuwde paren accepteert. Voor sommige nationaliteiten geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort gestempeld kan worden. Controleert u voor vertrek de visumeisen die voor uw nationaliteit van toepassing zijn. Nadat uw reservering gemaakt is, kan het hotel een visum voor u regelen. Als u van deze dienst gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met het hotel per telefoon of e-mail. De contactgegevens staan in de reserveringsbevestiging. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht voor het annuleren van een visum.

 
 
facebook g+ twitter